User login

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

You are here

Διαβάστε επίσης

O Erytos II - Cosmote με το εντυπωσιακό του μπαλόνι
(Αγώνες)

Η τελευταία διαδρομή σε αυτό τα ράλι των αγώνων της Aegean Regatta  περιλάμβανε την διαδρομή 54ν.μ. απο την Νίσυρο στο πανέμορφο νησί της Ρόδου.

Οι συνήθεις ύποπτοι της Aegean Regatta 2017
(Αγώνες)

Η δεύτερη ημέρα των αγώνων περιλάμβανε την διαδρομή 40ν.μ. απο την Αστυπάλαια στο νησί της Νισύρου. Οι συνθήκες και η εξέλιξη του αγώνα, οι πρωταγωνιστές και οι... συνήθεις ύποπτοι!

Η πρώτη ημέρα αγώνων της Aegean Regatta 2017
(Αγώνες)

Η πρώτη ημέρα των αγώνων περιλάμβανε την διαδρομή 58ν.μ. από την Πάτμο στο νησί της Αστυπάλαιας. Η τακτική των κυβερνητών και η εξέλιξη του αγώνα, τα σκάφη που έπαθαν ζημιές καθώς και οι πρωταγωνιστές της πρώτης ημέρας αγώνων.

Εξαιρετική εκκίνηση για το Tomahawk GRE-2004 στα ORC Club
(Αγώνες)

Με πολλές απουσίες η τελευταία ιστιοδρομία του Cyclades Regatta που ανέδειξε τους νικητές του αγώνα και αποτέλεσε την πιο ενδιαφέρουσα πλεύση για τους ιστιοπλόους από πλευράς τακτικής.

Μαϊνάροντας τη μαΐστρα με 35 κόμβους αέρα
(Αγώνες)

Συναρπαστική η ιστιοδρομία Πάρος-Σέριφος, με αέρα της τάξης των 30 κόμβων και καταιγιστικές σπηλιάδες στην είδοσο του όρμου της Σερίφου. Ζημιές σημειώθηκαν μα τελικά οι ιστιοπλόοι, σώοι και αβλαβείς κατέφθασαν νωρίς το απόγευμα στον προορισμό τους.

Από τον χρήστη Amola | Mon, 2016-06-27 10:05 | Αγώνες

Το Amola χορηγός επικοινωνίας του Cyclades Regatta

Μετά από ενάμιση μόλις χρόνο λειτουργίας το amola.gr έχει τη χαρά να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας του αγώνα Cyclades Regatta του ΝΟΤΚ, μαζί με την ΕΡΤ, την ΕΡΑσπορ, το gazetta.gr και το SkipperOnDeck.

Το παραπάνω, πέρα από ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για το Amola ορόσημο αλλά και υποχρέωση να συνεχίσει πιστά και ακόμη πιο δυναμικά το έργο της ενημέρωσης της ιστιοπλοϊκής κοινότητας και της προβολής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας.

Από σήμερα λοιπόν και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δημοσιεύουμε υλικό αναφορικά με τον αγώνα και θα σας μεταφέρουμε πληροφορίες, εικόνα και ήχο από τη διοργάνωση, τους συμμετέχοντες, τους πρωταγωνιστές και το ταξίδι των αθλητών στα όμορφα νησιά του Αιγαίου: Τζιά, Νάξο, Κίμωλο, Σίφνο και Κύθνο.

Παραμένοντας πιστοί σε αυτό που πρεσβεύει το Amola, στο ότι δηλαδή κύριος εκφραστής και φορέας της είδησης για την ιστιοπλοΐα είναι ο ίδιος ο ιστιοπλόος και σε μια προσπάθεια η επικοινωνία αυτή να είναι αμφίδρομη και όχι μονόδρομη σας καλούμε να συμμετάσχετε στο γαϊτανάκι των ειδήσεων με του τρόπους που σημειώνονται παρακάτω.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο για την εμπιστοσύνη του και να ευχηθούμε καλό αγώνα σε όλους.

 

Πώς μπορείτε να ενημερώνεστε για τον αγώνα:

Θα δημοσιεύονται άρθρα αναφορικά με τον αγώνα στην κατηγορία «Αγώνες» και «Ανακοινώσεις των Ομίλων». Αναζητήστε τις ειδήσεις στη στήλη «Ροή Άρθρων». Επίσης για κάθε ιστιοδρομία ξεχωριστά θα υπάρχει σχολιασμός και θα αναρτώνται τα επίσημα αποτελέσματα.

Έχει δημιουργηθεί εκδήλωση στο facebook για την ανταπόκριση του Amola. Εκεί θα αναρτούμε κάθε πληροφορία αναφορικά με τον αγώνα. Επιλέξτε «Ενδιαφέρομαι» ή «Θα πάω» ώστε να ειδοποιείστε άμεσα για κάθε ανάρτηση.

Ο λογαριασμός του twitter του Amola θα δημοσιεύει ειδήσεις και πληροφορίες της τελευταίας στιγμής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναγράφοντας @amolagr.

 

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε:

Με τη σύμφωνη γνώμη του Ομίλου και σε συνεργασία με αυτόν υιοθετούμε το hashtag #cycladesregatta με το οποίο θα σηματοδοτούμε τις δημοσιεύσεις στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα. Καλούμε κι εσάς να κάνετε το ίδιο έτσι ώστε όλοι μαζί με κοινό άξονα αναφοράς να δημιουργήσουμε ένα κολάζ ειδήσεων, απόψεων, βίντεο και φωτογραφιών για τον αγώνα.

Στην εκδήλωση στο facebook μπορούν όλοι οι ιστιοπλόοι και φίλοι της ιστιοπλοΐας να δημοσιεύουν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε οπτικοακουστικό υλικό στον παρακάτω σύνδεσμο. Το υλικό αυτό θα δημοσιεύεται κατά το δοκούν με αναφορά στο δημιουργό και θα περνά και στη διάθεση του ΝΟΤΚ. Στο τέλος του Cyclades Regatta θα δημιουργηθεί άλμπουμ φωτογραφίων και βίντεο-αφιέρωμα για τον αγώνα.

Το email μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση, πληροφορία ή ιδέα αναφορικά με την προβολή του αγώνα και γενικότερα.

 

Και το Πανευρωπαϊκό;

Τις ημέρες διεξαγωγής του Ράλλυ Κυκλάδων διεξάγεται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORCi στη Χαλκιδική με διοργανωτή τον ΝΟ Θεσσαλονίκης και πολλοί φίλοι ιστιοπλόοι ρωτούν αν θα γράψουμε για τον αγώνα. Πράγματι, αθλητές που θα συμμετάσχουν σε αυτόν θα μας μεταφέρουν εικόνα από τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, παράλληλα με το Ράλλυ Κυκλάδων.