User login

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

You are here

Διαβάστε επίσης

O Erytos II - Cosmote με το εντυπωσιακό του μπαλόνι
(Αγώνες)

Η τελευταία διαδρομή σε αυτό τα ράλι των αγώνων της Aegean Regatta  περιλάμβανε την διαδρομή 54ν.μ. απο την Νίσυρο στο πανέμορφο νησί της Ρόδου.

Οι συνήθεις ύποπτοι της Aegean Regatta 2017
(Αγώνες)

Η δεύτερη ημέρα των αγώνων περιλάμβανε την διαδρομή 40ν.μ. απο την Αστυπάλαια στο νησί της Νισύρου. Οι συνθήκες και η εξέλιξη του αγώνα, οι πρωταγωνιστές και οι... συνήθεις ύποπτοι!

Η πρώτη ημέρα αγώνων της Aegean Regatta 2017
(Αγώνες)

Η πρώτη ημέρα των αγώνων περιλάμβανε την διαδρομή 58ν.μ. από την Πάτμο στο νησί της Αστυπάλαιας. Η τακτική των κυβερνητών και η εξέλιξη του αγώνα, τα σκάφη που έπαθαν ζημιές καθώς και οι πρωταγωνιστές της πρώτης ημέρας αγώνων.

Εξαιρετική εκκίνηση για το Tomahawk GRE-2004 στα ORC Club
(Αγώνες)

Με πολλές απουσίες η τελευταία ιστιοδρομία του Cyclades Regatta που ανέδειξε τους νικητές του αγώνα και αποτέλεσε την πιο ενδιαφέρουσα πλεύση για τους ιστιοπλόους από πλευράς τακτικής.

Μαϊνάροντας τη μαΐστρα με 35 κόμβους αέρα
(Αγώνες)

Συναρπαστική η ιστιοδρομία Πάρος-Σέριφος, με αέρα της τάξης των 30 κόμβων και καταιγιστικές σπηλιάδες στην είδοσο του όρμου της Σερίφου. Ζημιές σημειώθηκαν μα τελικά οι ιστιοπλόοι, σώοι και αβλαβείς κατέφθασαν νωρίς το απόγευμα στον προορισμό τους.

Από τον χρήστη Foteinos | Tue, 2016-06-28 08:47 | Επικαιρότητα

Η FURUNO ανανεώνει τη χορηγία του Giorgio

Το ισοσκελές τρίγωνο συνεργασίας FURUNO - GIORGIO - ONDECK συνεχίζει τη συνεργασία και τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Με τα χρώματα της Furuno Hellas θα συνεχίσει να συμμετέχει για όλη την αγωνιστική σεζόν του 2016 το ιστιοπλοϊκό σκάφος Giorgio GRE-1290. Η κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών και οργάνων ναυσιπλοΐας εκφράζει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον της για την ιστιοπλοΐα και τον Ναυταθλητισμό. Η Furuno Hellas διαθέτει μια μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα ναυτιλιακών οργάνων για ιστιοπλοϊκά σκάφη ενώ η συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία απο την ποντοπόρο ναυτιλία την καθιστούν σε ηγετική θέση.

«Συνεζίζουμε την συνεργασία μας και την υποστήριξη στην ιστιοπλοΐα και τον ναυταθλητισμό. Το 2016 θα είναι ακόμη καλύτερο. Θεωρώ οτι θα συνταξιδέψουμε και για το 2016 αρμονικά και θα έχουμε μια συνεργασία με κοινά οφέλη. Τα προϊόντα της Furuno Electronics είναι σχεδιασμένα από ανθρώπους που βρίσκονται στη θάλασσα και απευθύνονται σε όσους απαιτούν αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία αιχμής» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Παπαευθυμίου, Managing Director της Furuno Hellas A.E.  

Η ενέργεια περιλαμβάνει μια σειρά από τους πιο σημαντικούς αγώνες στο επίσημο ημερολόγιο της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης όπως το Posidonia Cup, το Ράλι Κυκλάδων, η Aegean Regatta και το Ράλλυ Αργοσαρωνικού. Επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας είναι ο γνωστός πολυνίκης ιστιοπλόος Κώστας Μάνθος o οποίος σημείωσε τα εξής: «Με χαρά ανανένουμε την συνεργασία και υποδεχόμαστε την Furuno Hellas, ήδη έχουμε δοκιμάσει τόσο το σκάφος όσο και τα νέα όργανα της Furuno τα οποία θα αποτελέσουν πολύτιμο στοιχείο και καλό συνεργάτη σε κάθε κούρσα. Η Furuno Hellas χαρακτηρίζεται από μια φιλοσοφία που μας εκφράζει απόλυτα. Και φέτος  θα συνταξιδέψουμε δίνοντας το στίγμα μας στην φετινή αγωνιστική σεζόν».

 

Συν-χορηγός και αρωγός της ομάδας ειναι το περιοδικό ONDECK και η ιστοσελίδα www.skipperondeck.gr τα οποία αποτελούν την πιο γόνιμη και αποτελεσματική πλατφόρμα επικοινωνίας στο χώρο του σκάφους αναψυχής και του ναυταθλητισμού. Τo ONDECK θα παρακολουθεί στενά το σκάφος και την ομάδα και θα ενημερώνει για όλες τις δραστηριόητες ενώ θα έχει συμμετοχή στα μεγάλα ράλι δίνοντας reports day / day.  

«O συνδιασμός ενός ενεργού και δραστήριου Μέσου με άμεση εμπλοκή χορηγικά σε ιστιοπλοϊκή ομάδα συμβαίνει για πρώτη φορά στην χώρα μας. Η πρόθεση μας είναι να συμπληρώσουμε με τον θεμέλιο λίθο που δεν ειναι άλλος από την αποτελεσματική προβολή της συνεργασίας και της σημασίας της επικοινωνίας. Η ομάδα FURUNO - ONDECK - GIORGIO αναπαριστά ένα ισοσκελές τρίγωνο όπου κάθε μέλος εκτελεί το έργο του. Απο την μεριά μας αισθανόμαστε ικανοποίηση για την συνεργασία», θα μας πει ο επικεφαλής του ONDECK, Γεράσιμος Γερολυμάτος.  

 

Το Σκάφος

To ιστιοπλοϊκό ELAN 40 είναι κατασκευασμένο από την ELAN SLOVENIA. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το σύστημα καταμέτρησης IMS στην κατηγορία CRUISING

Αρ. Ιστ. GRE 1290
Nαυπηγείο ELAN
Ολικό μήκος (LOA) 11,90 m
Μέγιστο πλάτος (Bmax) 3,83 m
Βύθισμα (Draft) 2,05 m
Εκτόπισμα (Displacement) 8.000 Kg
Επιφάνεια μαΐστρας (Main 100%) 40,21 m
Μηχανή VOLVO PENTA 40 HP
Όμιλος ΝΟΠΦ

 

πηγή: Skipper On Deck